Bakkerij Cor Muhl
Bakkerij Cor Muhl

Bakkerij Cor Muhl

Ambachtelijke Brood en Banketbakkerij, sinds 1945



In 1980 verkoopt Frans Mühl de bakkerij op de Nieuwstad aan zijn broer Cor uit Hilversum. Cor (Cock) Mühl en zijn vrouw Mary keren op hun schreden terug naar hun geliefde stad Weesp, samen krijgen ze drie kinderen, een jongen, Cornelis en twee meisjes, Lida en Miriam. Cor Mühl jr. is inmiddels ook werkzaam in de bakkerij.


Met de lokale grondstoffen die Mühl gebruikt, wordt wij niet alleen een lekkerder product vervaardigd, maar ook een eerlijker verhaal naar onze klant toe. Om een paar voorbeelden te geven: De molenaar van Korenmolen de Vriendschap maalt het meel, de verse melk voor onze banketbakkersroom komt rechtstreeks van de koeien van boerderij de Groene Griffioen en de appels komen uit de boomgaard van Drogenbroek’s fruit.

Dit zijn allemaal vakmensen die net als Mühl, hun beroep en kennis met passie uitoefenen, wat meestal bij de grote leveranciers ver te zoeken is. Oftewel, wij steunen lokaal. Doet u met ons mee? Bestel Dichtbij Weesp!